Met een auteur op de trein naar de Boekenbeurs

De Boekenbeurs komt er weer aan. TreinTramBus heeft voor die gelegenheid een originele actie op poten gezet: je kan met een auteur mee de trein op naar de Boekenbeurs. Er vertrekken auteurs vanuit verschillende stations, op verschillende dagen. Tijdens de rit stellen ze hun boek voor, lezen ze voor, gaan ze in gesprek met lezers... Reis je mee?

© Frederik Buyckx | Iedereen Leest

De trein en lezen, dat is een match made in heaven. Daarom wil TreinTramBus, samen met andere partners zoals Iedereen Leest, Davidsfonds, Confituur en Auteurslezingen, lezers stimuleren om met de trein naar de Boekenbeurs in Antwerpen te komen. Verschillende auteurs zullen vanuit stations over heel Vlaanderen de trein nemen en onderweg lezers trakteren op een voorleesmoment, een boekvoorstelling, een groepsgesprek enzovoort. Het lijstje van auteurs die meereizen is niet min: o.a. Griet Op De Beeck, Toni Coppers, Dirk Bracke, Yves Petry, Maarten Inghels en Joost Vandecasteele doen mee. Voor elke lezer wat wils!

Praktisch

Boek een exclusieve treinrit voor jezelf, je gezin, je leesclub (trein- en tramticket inbegrepen). TreinTramBus regelt de tickets naar de Boekenbeurs en zorgt ervoor dat je de auteur vindt op het perron of in de trein. Je eigen bijdrage is €5 per persoon. Een koopje! Daarvoor krijg je een enkel treinticket naar de Boekenbeurs, een gereserveerde plaats op de trein en de ontmoeting met de auteur. Het tramticket tot aan de Boekenbeurs krijg je er ook bij. Een toegangsticket voor de Boekenbeurs moet je zelf nog voorzien. De terugreis bepaal en betaal je zelf. De actie loopt van 29 oktober tot 11 november, tijdens de openingsdagen van de Boekenbeurs.

Hier vind je een overzicht van de verschillende auteurs en de treinen waarop je hen kan vinden. Je leest er ook wat ze precies van plan zijn op de trein. 

Inschrijven

Inschrijven is noodzakelijk, dan wordt je zitje op de trein gereserveerd. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar per treinrit. Snel reserveren is de boodschap!


Deel dit artikel: