Win een feestpakket voor de Jeugdboekenmaand-startshow!

Op maandag 1 maart om 13u30 trappen we Jeugdboekenmaand feestelijk af met een livestream vanuit hetpaleis in Antwerpen. Iedereen die wil, kan meekijken naar de startshow met Kapitein Winokio, Esohe Weyden, Wouter Deprez, Gerda Dendooven en Laura Janssens. 50 klassen maken kans op een speciaal feestpakket om een klein klasbubbelfeestje te houden. Meld je nu aan!

© Michiel Devijver | Iedereen Leest

De wedstrijd is afgelopen. Hier vind je een overzicht van de winnaars.

Op maandag 1 maart trappen we Jeugdboekenmaand feestelijk af met een livestream vanuit hetpaleis in Antwerpen. Iedereen die wil, kan maandagnamiddag van 13u30 tot 14u30 meekijken naar de startshow, met Kapitein Winokio, Esohe Weyden, Wouter Deprez, Gerda Dendooven en Laura Janssens, ons Jeugdboekenmaand-feestcomité!

Aan 50 klassen die meekijken en meevieren, bezorgen we een feestelijk verrassingspakket om goed te vieren in jullie klasbubbel, met o.a. een boek, feesthoedjes, vlaggetjes, een snack en nog veel meer! Het wordt voor ons extra leuk als jullie nadien een feestelijke foto van jullie klas-boeken-feestje doorsturen.

Laat hier voor vrijdag 12 februari weten hoe jullie Jeugdboekenmaand op 1 maart gaan vieren in de klas. Op 22 februari maken we de 50 winnende klassen bekend.

Veel succes!


Deel dit artikel:

Contact
Coördinator Jeugdboekenmaand | Mediacoach