Boekenbingo 2019: lees je mee?

Bij een nieuw jaar hoort een Iedereen Leest-nieuwjaarstraditie: een kakelverse Boekenbingo! Daag jezelf uit om je leeshorizon te verruimen en ontdek zo misschien wel verrassende pareltjes of onverwachte genres. Er is een bingo voor volwassenen en één voor kinderen.

© Kris Demey | Iedereen Leest

Hoe werkt het?

Voor volwassenen bestaat de bingo uit 20 categorieën, voor kinderen zijn het er 10. Voor elke categorie lees je één boek dat past. Vind je 20 boeken een hele opdracht? Dan mag je gerust één boek voor meerdere categorieën gebruiken. Het belangrijkste doel is dat je je leeshorizon op een leuke manier verruimt.

Uitdagen en delen

Daag gerust ook je vrienden en familie uit om mee te doen. Deel je tips en resultaten met #boekenbingo2019, dan zien wij ook wat er allemaal met de bingo gebeurt.

Inspiratie nodig?

© Michiel Devijver | Iedereen Leest

Vind je het moeilijk om een boek te vinden voor een categorie? Iedereen Leest maakte bij enkele categorieën een inspiratielijst. 

Voor de Kinderboekenbingo kan je ook altijd even kijken op de Boekenzoeker. Of vraag gerust tips aan je biliotheekmedewerker, boekhandelaar, vrienden, familie of in onze Facebook-groep.

Downloaden maar!

Doe je mee? Download dan hier jouw Boekenbingo-formulier!

Veel leesplezier!


Deel dit artikel:

Mis niets van Iedereen Leest