Nieuwsbrieven

Blijf je graag op de hoogte van onze initiatieven, nieuwtjes en interessante artikels? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven.


Iedereen Leest-nieuwsbrief

In deze algemene nieuwsbrief van Iedereen Leest informeren we jou over onze recente initiatieven en vormingen, interessante acties van partners en zetten we telkens enkele artikels vanop onze website in de kijker.

Blader gerust door onze verstuurde nieuwsbrieven voor meer inspiratie.

Nieuwsbrief voor bibliotheken

De bibliotheek is onze vaste partner om het leesplezier bij iedereen te stimuleren. Al het nieuws en ons actueel aanbod voor bibliotheken verneem je in onze nieuwsbrief voor bibliotheken.

Nieuwsbrief Boekstart

Ontvang je graag tweemaandelijks een nieuwsbrief vol inspiratie, goede voorbeelden uit de praktijk, voorleestips en nieuws rond Boekstart, vroege geletterdheid, taalontwikkeling en leesplezier voor de allerjongsten? Schrijf je dan in op de Boekstart-nieuwsbrief.

Ook hier kan je je laten inspireren door oude Boekstart-nieuwsbrieven. Er is trouwens ook een speciale Boekstart-nieuwsbrief voor de kinderopvang!

Nieuwsbrief voor boekhandels

Blijf je graag op de hoogte van het aanbod van Iedereen Leest voor de boekhandel? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief voor boekhandels.

Nieuwsbrief de Leesjury

Alle nieuwtjes over de Leesjury - de leukste én grootste Vlaamse lezerscommunity voor kinderen en jongeren -, inspirerende praktijkvoorbeelden en interessante tips voor lokale coördinatoren en begeleiders lees je in de Leesjury-nieuwsbrief. Ben je een Leesjury-coördinator of begeleider en heb je een account op de website van de Leesjury? Dan ontvang je automatisch alle nieuwtjes.

Duik in het archief van verstuurde Leesjury-nieuwsbrieven voor coördinatoren en begeleiders.

Nieuwsbrief voor voorleesbuddy's

Wil je in de toekomst graag af en toe voorlezen als voorleesvrijwilliger bij acties van Iedereen Leest? Schrijf je dan in voor onze voorleesbuddy-nieuwsbrief. We brengen je dan als eerste op de hoogte wanneer we voorlezers zoeken voor een specifieke activiteit. Liever als vaste vrijwilliger voorlezen bij een organisatie of bibliotheek? Check het aanbod hier.