UITVERKOCHT - Nieuwe leeskalender 2022-2023 voor leerkrachten

Iedereen Leest maakte voor het schooljaar 2022-2023 een gloednieuwe leeskalender voor leerkrachten uit basis- en secundair onderwijs. De leeskalender bevat allerlei boekentips en zet initiatieven rond leesbevordering in de kijker. Het ideale cadeau voor alle lees- en leerkrachten! Bestel hem snel, want de voorraad is beperkt.

© Iedereen Leest
© Iedereen Leest - illustraties: Karolien Vanderstappen | vorm: Kris Demey

UPDATE: de leeskalender is intussen uitverkocht! Er zijn wel nog mooie Boekenzoeker-materialen beschikbaar.

De leeskalender 2022-2023 helpt leerkrachten en andere onderwijsprofessionals om het hele jaar door in te zetten op lezen in de klas. Elke maand (van september 2022 tot en met augustus 2023) staat er een leesbevorderingsinitiatief in de kijker waar scholen op kunnen aansluiten om het leesplezier en de leescompetenties te stimuleren bij kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar.

De leeskalender bevat thematische boekentips. Je vindt er ook interessante tips over hoe je een boekencollectie of een leesbeleid op school uitbouwt. En elke maand krijg je een inspirerende quote uit de interviewreeks Leeswereld! Scan op de leeskalender de QR-codes per maand om alle tips en boekenlijsten te bekijken. Met de mooie illustraties van Karolien Vanderstappen verdient deze kalender een prominente plaats in je school, klas of leraarskamer (of gewoon lekker bij je thuis). Een ideaal cadeau voor leer- en leeskrachten!

De leeskalender is te koop in de webshop:

  • 1 exemplaar voor €4,99
  • 5 exemplaren voor €19,99
  • 10 exemplaren voor €34,99

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en btw. Haast je naar onze webshop, de voorraad is beperkt!


Deel dit artikel:

Mis niets van Iedereen Leest