Nieuwe Voorleesweek-website online

De Voorleesweek-website werd volledig vernieuwd. Op www.voorleesweek.be vind je een hele lading verse boekentips voor 0 tot 15 jaar, downloadbaar promotiemateriaal en al het laatste nieuws. Voorleesweek loopt dit jaar van 19 tot 27 november, met als thema 'Lezen met je oren'.

Verse boekentips

Op de site vind je een verse lading voorleesboekentips, voor iedereen tussen 0 en 15 jaar. Met één eenvoudige klik kan je de lijst ook downloaden als pdf en verder verspreiden als je wil.
Wil je de lijsten ook raadplegen in de bibcatalogus? Dat kan hier:
0-3 jaar | 3-6 jaar | 6-9 jaar | 9-12 jaar | 12-15 jaar

Promotiematerialen downloaden of bestellen

Op zoek naar een Facebook-banner of het logo van Voorleesweek? Dat kan je makkelijk downloaden op de site. Hou rekening met de richtlijnen voor het gebruik van beeldmateriaal. De illustraties zijn van Inge Rylant.

Eind september krijgen alle basisscholen twee gratis affiches - via een verzending van CANON Cultuurcel. In oktober krijgen ook alle bibs en kinderdagverblijven een gratis affiche. Heb je meerdere exemplaren nodig? Dan bestel je die via de webshop. Er zijn twee affiches: één met een kikker en één met een pinguïn. Je  kiest zelf welke affiches je bestelt! Voor 1 affiche betaal je € 2,75, voor een pakket van 5 is dat € 4,99. Alle prijzen zijn incl. BTW en verzending.

Nieuw: postkaartjes!

Illustraties: Inge Rylant - vorm: Kris Demey

Inge Rylant creëerde vijf heerlijke luisterdieren voor deze vrolijke set postkaarten. Op de postkaartjes staat geen datum, dus je kan ze het hele jaar door gebruiken. Ideaal om je voorleesvrijwilligers te bedanken of als extra cadeautje voor je bezoekers tijdens Voorleesweek.

Je bestelt de postkaartjes per set van 10 - dan krijgen je telkens 2 exemplaren van elk dier. Een set kost € 4. Bestel ze nu!


Deel dit artikel:

Contact
Pers en communicatie | Coördinator Voorleesweek
Mis niets van Iedereen Leest