Studiedag 'Voorlezen aan ouderen' op 15 oktober 2019

Van 16 tot 24 november 2019 is het Voorleesweek. De Voorleesweek valt samen met de Ouderenweek. Een mooie gelegenheid om de kracht van voorlezen aan ouderen in de verf te zetten. Daarom organiseren Iedereen Leest en Linc vzw voor de derde keer een studiedag ‘Voorlezen aan ouderen’.  

© Michiel Devijver | Iedereen Leest

De studiedag 'Voorlezen aan ouderen' vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Museum M in Leuven. Een hele dag bieden we inspiratie en praktische tips om een voorleeswerking uit te bouwen in een woonzorgcentrum, dienstencentrum of bibliotheek.

In de voormiddag vertelt José Franssen waarom voorlezen aan ouderen belangrijk is, focust Herlinde Dely op ouderen met dementie en maak je kennis met auteur Korneel De Rynck. In de namiddag kan je  kiezen uit tal van praktische workshops en lezingen.

De studiedag richt zich tot animatoren in woonzorgcentra en dienstencentra, ergotherapeuten, vrijwilligers, bibliotheekmedewerkers, directieleden en alle andere geïnteresseerden.

Interesse? Hou de datum alvast vrij.Het volledige programma en de link om in te schrijven vind je binnenkort op www.iedereenleest.be en www.linc-vzw.be

 


Deel dit artikel:

Contact
Coördinator vorming | Onderwijs