Schrijf je in voor een Voorleesweek-webinar!

Wat en hoe lees je voor aan jonge kinderen? Naar aanleiding van Voorleesweek organiseren we twee boeiende webinars, één over voorlezen aan baby's en peuters en één over voorlezen aan 3- tot 6-jarigen. Deelnemen is gratis!

© Michiel Devijver | Iedereen Leest

Boekstart-webinar: voorlezen aan baby's en peuters (0-3 jaar)

Donderdag 19 november 2020 - 20u

In het voorjaar lanceerden we een eerste Boekstart-webinar over voorlezen aan baby’s en peuters. Wegens groot succes komt er nu een vervolg. Op donderdag 19 november zal Gil Géron (Narrata) meer vertellen over wat je zoal bij een baby- of peuterboek kan verzinnen om het voorlezen extra leuk te maken.

Doelgroep: ouders en professionelen zoals kinderbegeleiders, bibmedewerkers…
Praktisch: Het webinar start om 20u en duurt ongeveer een uurtje. Deelnemen is gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Voorleesweek-webinar: interactief voorlezen aan kinderen tussen 3 en 6 jaar

Woensdag 25 november 2020 - 20u

Wegens grote vraag organiseren we daarnaast ook een webinar over interactief voorlezen aan kinderen tussen 3 en 6 jaar, op woensdag 25 november 2020 om 20u. Hoe gaat dat in zijn werk, dat interactief voorlezen? Welke boeken kies je voor jonge kinderen en welke thema’s breng je aan bod? Gil Géron van Narrata zet je op weg.

Doelgroep: ouders en professionelen zoals kleuterleid(st)ers, bibmedewerkers…   
Praktisch: Het webinar start om 20u en duurt ongeveer een uurtje. Deelnemen is gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.Deel dit artikel:

Mis niets van Iedereen Leest